Leveransvillkor

Leverans (Privat)

Vi använder oss av flera olika leveranssätt för att göra ditt köp av oss så smidigt som möjligt och för att underlätta mottagningen av din beställning. I Stockholm levererar vi till exempel via egen utkörning, budbil och med hjälp av transportfirma. Inga kostnader tillkommer utöver den fraktavgift som har betalats vid köpet. Läs mer om våra olika alternativ nedan!

Avhämtning i Vendelsö (Haninge)

Hämta ut din beställning direkt hos oss i vår verkstad/butik i Vendelsö (Haninge) mellan klockan 08.00-18.00.

Hemleverans (levereras inom 3-5 vardagar)

I Stockholm (Gäller Stockholm och närområdet, postnummer som börjar med 11–19)

Vi ringer upp dig efter genomförd beställning för att komma överens om hur varorna ska kunna levereras på bästa möjliga sätt! Varorna kommer alltid att levereras till hemadress eller alternativ leveransadress som vi kommer överens om. I Stockholm finns det även möjlighet till leverans under kvällstid. Inga kostnader tillkommer utöver den fraktavgift som har betalats vid köpet.

Övriga landet:

I områden utanför Stockholm levererar vi huvudsakligen via transportfirma eller budfirma. Leverans sker till hemadress mellan kl 09.00-17.00. Efter genomförd beställning kommer vi kontakta dig för att hitta dag och tid som passar! Inga kostnader tillkommer utöver den fraktavgift som har betalats vid köpet.

Jättebråttom? Ring oss!

Om du önskar leverans omgående – ring oss på 08-12 13 79 34 så ordnar vi så ordnar vi med beställning och offert så fort som möjligt!

Leverans (Företag) 

För företag utan ÅF-inlogg gäller samma villkor för leverans som för privatpersoner (se ovan). Vill ert företag göra en stor beställning eller återkommande beställningar? Kontakta oss på 08-12 13 79 34 eller info@sportbilsdack.se så hittar vi den lösning som passar er bäst!